Vacatures

Agrarisch Vastgoed Adviseur / Rentmeester (junior)

Binnen het team Omgeving en Samenleving van ZLTO is er voor directe fulltime indiensttreding een vacature voor de functie voor een gepassioneerde:

AGRARISCH VASTGOED ADVISEUR / RENTMEESTER (JUNIOR)

Functieomschrijving

Aan jou de uitdaging om binnen het team Omgeving en Samenleving de werkzaamheden op agrarisch vastgoed gebied te verrichten. Dat doe je in combinatie met een intern opleidingstraject, waarbij je vanuit een binnendienst functie doorontwikkelt naar een volwaardig adviseur Vastgoed. Door jouw inzet en resultaten neemt de ledentevredenheid toe. Voor ZLTO is dat één van de belangrijkste speerpunten van dit moment. 

Als junior vastgoed adviseur/ rentmeester onderhoud je intensief contact met onze leden. Je houdt je bezig met allerlei agrarische vastgoedactiviteiten in het werkgebied van collega’s. Je ondersteunt bij o.a. taxaties (ten behoeve van bedrijfsovernames, bedrijfsbeëindigingen en financieringen), makelaardij (aan- en verkopen), onteigeningszaken en (erf)pachtkwesties. Je beschikt over kennis die je in de praktijk tot uiting brengt en bent welwillend om inhoudelijke kennis op de verschillende vakgebieden eigen te maken. Ook ondersteun je de acquisitieactiviteiten van het team Vastgoed. Je beheert gestructureerd de verschillende objecten op het internet en hebt daarbij de commerciële vaardigheden om onze klanten optimaal te bedienen.

Het team
Als collega Vastgoed maak je deel uit van het team Omgeving en Samenleving. Leden vooruit helpen en hen bijstaan bij hun bedrijfsontwikkeling staat voorop binnen dit team. Dat doen we door hen te adviseren bij allerhande vraagstukken op het gebied van agrarisch vastgoed maar ook binnen het team Omgeving en Samenleving op ruimtelijke ordenings- en milieuwetgeving: individueel maar ook door ondernemers bij elkaar te brengen.  

Het team Omgeving en Samenleving heeft een financiële doelstelling, waaraan jij jouw bijdrage levert. Je werkt grotendeels onder leiding van een collega-adviseur en hebt daarbij vaste taken naast de binnendienst. 

Je ziet het behalen van resultaten voor leden gekoppeld aan omzetdoelen als een uitdaging waarin je je verder wilt ontwikkelen. Op deze manier draag je ook bij aan de teamdoelstelling. Je draagt zorg voor het verwerven van vastgoedopdrachten via collega’s, rechtstreeks bij onze leden of ondernemersgroepen. Op termijn zal, na de opleiding, vooral Zeeland en West-Brabant het werkgebied zijn.

Jouw profiel

  • 1-2 jaar ervaring in gelijkwaardige werkzaamheden;
  • Afgeronde vastgoedopleiding op HBO-/WO-niveau, eventueel aangevuld met VastgoedCert / DNV-certificering;
  • Kennis van en ervaring in agrarische sector;
  • Verbinder en teamplayer;
  • Initiatiefrijk, klant- en servicegericht;
  • Sterke communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift.

Solliciteren?

Ben jij de ledengerichte junior agrarische vastgoed adviseur / rentmeester die wij zoeken? Ga dan het gesprek met ons aan en solliciteer via de button bovenaan deze website. Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Rutger Lommerse, Manager Omgeving en Samenleving 06-295 202 70.

Waarom kiezen voor ZLTO Vastgoed

Uw belang voorop

Als vereniging voor agrarische ondernemers is het belang van de klant onze primaire drijfveer.

Echte specialisten

We richten ons uitsluitend op advies, bemiddeling en taxatie omtrent agrarisch onroerend goed, landelijk wonen en productierechten.

Toonaangevende partij

Gemeenten, provincies en collega’s erkennen ons als een betrouwbare en deskundige wederpartij.

Wij zijn u graag van dienst Neem contact op!