Overige | Leende | EUR 699.000 (k.k.)
Vrijstaand woonhuis met loods op een bouwblok van circa 5.000 m2, totaal huiskavel van 01.01.40 ha, op schitterend vrij gelegen locatie.
Algemeen
Type:Overige
AdresStrijperdijk 15
PlaatsLeende

Specificaties
Bouwjaar: 1990
Woonoppervlak: 233 m2
Perceel: 10.140 m2
Conditieskosten-koper (k.k.)
Nummer: 6049033
Aanvaarding:

Vrijstaand woonhuis met loods op een bouwblok van circa 5.000 m2, totaal huiskavel van 01.01.40 ha, op schitterend vrij gelegen locatie.

Algemeen
Het object is gelegen in Leende aan de openbare verharde weg Strijperdijk op een fraaie locatie in het landelijk gebied. Leende is een dorp, gelegen ten zuidoosten van Eindhoven in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Leende behoorde van oudsher tot de heerlijkheid Heeze, Leende en Zesgehuchten.

Leende ligt tussen Valkenswaard en Heeze. Dichtstbijzijnde grote plaatsen zijn Eindhoven op circa 15 minuten en Weert op circa 15 minuten.

Het betreft een goed onderhouden en praktisch ingericht vrijstaand woonhuis met een inhoud van ca. 800 m3 op een bouwvlak van circa 5.000 m2. De frontbreedte van de kavel is ca. 60 meter en het bouwvlak heeft een diepte van ca. 85 meter. Op het bouwvlak staan onder andere een loods van ca. 250 m2 met daarin een garage annex werkplaats en een berging voor stalling van paarden, stro en machines. Het object staat op een totale huiskavel van 1.01.40 hectaren. De locatie is schitterend vrij gelegen aan een doorgaande weg welke loopt van Leenderstrijp naar Soerendonk.

Kadastrale gegevens
Gemeente Sectie Nummer Omschrijving Oppervlakte
LEENDE, sectie H, nummer 529, groot: 01.01.40 ha
Totale oppervlakte : 01.01.40 ha

Voor de eigendomssituatie en de zakelijke gerechtigden wordt verwezen naar aangehechte kadastrale uittreksels en kaarten.

Bestemming
Krachtens het vigerend bestemmingsplan “Buitengebied Heeze-Leende 2017”, dat is vastgesteld op 5 maart 2018, is het object bestemd als:

Enkelbestemming : Agrarisch – Agrarisch bedrijf
Gebiedsaanduiding: Wetgevingzone – Beperkingen veehouderij
Functieaanduiding : Paardenhouderij

Nutsvoorzieningen
Aangesloten op:
Waterleiding;
Elektriciteit;
Propaangas;
Drukriolering;
4G router van KPN;
Glasvezel (verwachting aansluiting in maart 2019).

Omschrijving van het object
Woonhuis:
Het woonhuis is gebouwd in 1990. In 2006 hebben er renovatiewerkzaamheden plaats gevonden waarbij op de begane grond alle wanden en plafonds van de woonkamer en keuken zijn gestukt. De goothoogte is ca. 2.40 m aan de achterzijde en ca. 3.50 m aan de voorzijde. De nokhoogte is ca. 7.65 m. De inhoud van de woning is circa 270 m3 als kelder en circa 530 m3 als bovenbouw. De totale inhoud van de woning is circa 800 m3.

In de woonkamer ligt een eiken houten vloer. Het woonhuis is voorzien van een centrale verwarming en twee houtkachels die staan in de woonkamer en keuken. De niet geïsoleerde spouwmuren zijn opgetrokken uit bakstenen. De begane grondvloer en eerste verdiepingsvloer zijn van beton. De vloer van de zolder is van hout. De kunststofkozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Het zadeldak is gedekt met betonpannen. Het dak is voorzien van geïsoleerde dakplaten die liggen op houten gordingen op door gemetselde muren. In 2018 zijn er 16 zonnepanelen op gelegd en is de meterkast geheel vernieuwd. Het woonhuis wordt verwarmd door middel van centrale verwarming met een HR-ketel (2009) op propaangas.

Indeling begane grond:
Vanuit de entree aan de achterkant van het woonhuis is de bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken is voorzien van een vaste wastafel, een tegelvloer en half betegelde wanden tot een hoogte van ca. 1.40 m. De rest van de wanden is voorzien van stucwerk. Vanuit de bijkeuken is het toilet met fonteintje bereikbaar. Het toilet is geheel betegeld. Verder is er een opbergruimte naast het toilet. De woonkeuken is voorzien van een keukenopstelling met de benodigde apparaten, waaronder magnetron en vaatwasser, de vloer is betegeld, half betegelde wanden en stucwerk plafond. De woonkamer heeft een vloer van hout, gestucte wanden en plafond. De hal is voorzien van een zeilvloer, vanuit de hal is door middel van een hard houten vaste trap de eerste verdieping te bereiken. Vanuit het portaal is de kelder middels een vuren houten trap te bereiken. De vloer, wanden en het plafond van de kelder zijn van beton. De oppervlakte van de kelder is ca. 100 m². In de kelder bevindt zich de cv-ruimte, aansluitingen voor de wasmachine en droger. De kelder word op dit moment gebruikt als opslag- en fitnessruimte.

Indeling eerste verdieping:
Via de trap is de overloop bereikbaar welke toegang geeft tot 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met inbouwkasten. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en plafond. De badkamer heeft veel lichtinval door een brede dakkapel waarvan alle ramen open kunnen. Er is een ligbad met douche, vaste wastafel en een aparte toilet. De vloer en wanden zijn geheel betegeld, het plafond is voorzien van stucwerk. Vanuit de grote slaapkamer is middels naar binnen draaiende deuren het balkon te bereiken dat gelegen is aan de zijkant van het woonhuis.

Indeling zolder:
De zolder is bereikbaar middels een vlizo trap en goed beloopbaar. De zolder kan gebruikt worden als extra opslagruimte. De kap is afgetimmerd met houten platen.

Vrijstaande loods:
De vrijstaande loods is gebouwd in 1988. De afmetingen zijn ca. 12,50 m breed x ca. 20 m lang met een totale oppervlakte van ca. 250 m². De goothoogte van het zadeldak is 2,20 m en de inrijhoogte ca. 3,50 m. De nokhoogte is ca. 5,50 m. hoog. De wanden zijn deels opgetrokken uit halfsteense muren en voor de rest uit een plint van ca. 1 m hoog met daarboven damwandprofiel platen. Enkele muren zijn door gemetseld tot aan de nok. Het zadeldak is gedekt met asbest cement golfplaten dat ligt op houten gordingen welke rusten op stalen spanten. De loods is voorzien van een betonvloer met op een klein gedeelte betonroosters t.b.v. mestopslag. Er zijn drie grote schuifdeuren. Verdere nutsvoorzieningen zijn aansluitingen op het water en elektriciteit, zowel krachtstroom als reguliere stroom. Tevens is er (drink)water beschikbaar vanuit eigen bron. Onder de schuur ligt een mestopslag van ca. 375 m³ en er is een kleine zolder. Circa 2/5 deel van de schuur is ingericht als werkplaats en circa 3/5 deel als werktuigenberging. De werkplaats is geïsoleerd en kan worden verwarmd. De werkplaats bestaat uit twee delen met elk een eigen grote toegangsdeur.

Diversen:
Er is een (drink)waterwinning installatie bron (1990) van ca. 400 meter diep met pomp in een van bakstenen gemetseld pomp hok;

Er staat een hondenhok met een lessenaardak van asbestvrije golfplaten. Er is garage met wanden van hout en een zadeldak dat is gedekt met asbest cement golfplaten;

Er is een vaste mest opslag gemaakt van circa 50 m2 bestaande uit een betonvloer en wanden van beton van circa 1,20 m hoog;

Het geheel is omzoomd met een beuken heg en het weiland is ingericht voor het weiden van paarden.
Het gehele perceel is afgerasterd met betongaas tot een hoogte van circa 1,30 m;

In 1990 is circa 780 m2 verharding aangelegd van betonklinkers op een bed van geel zand;

Er is een kippenren gemaakt welke is afgerasterd met harmonicagaas en ijzeren palen met daarboven puntdraden;

Het erf is voorzien van straatlampen naast de oprit;

Er ligt een siertuin rondom het woonhuis met achter het huis een groot verhoogd en verhard terras. De moestuin is voorzien van een kasje.

Bezichtiging
Indien u dit object wilt bezichtigen, dan kunt u rechtstreeks bellen met de heer Mr. A.A.H.M. van Heerebeek op 06 – 21 21 24 31 of 073 – 217 35 80. Hij zal voor u een rondleiding verzorgen.

Aanvaarding
Aanvaarding / notarieel transport van de eigendom in overleg.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt: € 699.000,= k.k.
...
Trudy Jansen

Trudy Jansen

Binnendienst medewerker kantoor Colijnsplaat

Trudy Jansen

Binnendienst medewerker kantoor Colijnsplaat

Trudy is de verbindende kracht in team Zeeland. Zij ondersteunt onze adviseurs met veel inzet, (markt)kennis en enthousiasme en is een even betrouwbaar als vertrouwd aanspreekpunt voor onze klanten. 

 

Simone Kristelijn

Simone Kristelijn

Binnendienst medewerker kantoor Colijnsplaat

Simone Kristelijn

Binnendienst medewerker kantoor Colijnsplaat
Lieke Sanden

Lieke van der Sanden

Binnendienst medewerker kantoor Den Bosch

Lieke van der Sanden

Binnendienst medewerker kantoor Den Bosch

Lieke is het eerste vertrouwde aanspreekpunt binnen het team Brabant. Ze ondersteunt met haar (markt)kennis de vastgoedcollega’s met enthousiasme bij hun werkzaamheden met een groot gevoel voor kwaliteit en verantwoordelijkheid.

Waarom kiezen voor ZLTO Vastgoed

Uw belang voorop

Als vereniging voor agrarische ondernemers is het belang van de klant onze primaire drijfveer.

Echte specialisten

Wij zijn als geen ander thuis in de sector en richten ons uitsluitend op advies, bemiddeling en taxatie omtrent agrarisch onroerend goed, landelijk wonen en productierechten.

Toonaangevende partij

Gemeenten, provincies en collega’s erkennen ons als een betrouwbare en deskundige wederpartij.

Wij zijn u graag van dienst Neem contact op!