Landelijk wonen makelaar

ZLTO Vastgoed is een landelijk wonen makelaar. Heeft u altijd al eens landelijk willen wonen? Dan helpen wij u graag met het vinden van uw droomwoning. Wij hebben een groot aanbod aan landelijke woningen in voornamelijk Noord-Brabant en Zeeland. Wij zijn echter meer dan een makelaar. Wij stellen uw belangen voorop en onze specialisten staan anders in de markt. Wij zijn namelijk opgericht als verenging voor agrarische ondernemers. Wij zijn dan ook een officiële belangenbehartiger. Dit ziet u terug in onze dienstverlening als landelijk wonen makelaar. Vraag direct naar de mogelijkheden!

Landelijk wonen makelaar: volledige ondersteuning

Als u landelijk wilt wonen, dan maakt u gebruik van een makelaar die meer biedt dan alleen makelaardijdiensten. ZLTO Vastgoed is een dergelijke partij die u een uniek totaalpakket biedt. Wij ondersteunen u namelijk volledig. Bij het vinden van de juiste landelijke woning tot aan het verhuizen en eventuele vergunningen aanvragen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en hebben al veel klanten geholpen met het vinden van het juiste agrarische vastgoed.

Vraag naar de vele mogelijkheden bij ZLTO Vastgoed

Vraag direct naar de vele mogelijkheden van de makelaar van ZLTO Vastgoed als u geïnteresseerd bent in landelijk wonen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 073 – 217 3580 (Den Bosch) of 0113 – 247 747 (Goes).


Waarom kiezen voor ZLTO Vastgoed

Uw belang voorop

Als vereniging voor agrarische ondernemers is het belang van de klant onze primaire drijfveer.

Echte specialisten

We richten ons uitsluitend op advies, bemiddeling en taxatie omtrent agrarisch onroerend goed, landelijk wonen en productierechten.

Toonaangevende partij

Gemeenten, provincies en collega's erkennen ons als een betrouwbare en deskundige wederpartij.

Wij zijn u graag van dienst Neem contact op!