Naamloos.jpg Naamloos1.jpg
Verkocht

Verkocht: Heusdenseweg, 5254 Haarsteeg

€ 295.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.760 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Algemeen

Bouwkavel voor het realiseren van een vrijstaande woning met luxe schuur voor kantoor en opslag, ter grootte van circa 1.760 m2 (voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis met bedrijfsopstallen)
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Bouwgrond
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Donderdag 12 december 2019
  Aangeboden sinds Donderdag 12 december 2019
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP3900318
Vraagprijs € 295.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 12 december 2019
Laatste wijziging Woensdag 14 april 2021
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.760 m²

Beschrijving

Bouwkavel voor het realiseren van een vrijstaande woning met luxe schuur voor kantoor en opslag, ter grootte van circa 1.760 m2 (voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis met bedrijfsopstallen)

Indeling

Een gedeelte van het agrarisch bouwblok, ter grootte van circa 1.760 m2, voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis met bedrijfsopstallen.
Het bouwblok is gelegen op een markante plaats in Haarsteeg, in een rustige woonomgeving en toch op korte afstand van de bruisende Bossche binnenstad.
Het bouwblok biedt de mogelijkheid om vrij van een aannemer of projectontwikkelaar de bouwvergunning aan te vragen om zelf een prachtige woning met bijgebouw te bouwen met alles naar eigen keuze (voor het bouwen gelden wel een aantal bepalingen).
Op dit moment is op het agrarisch bouwblok een voormalig agrarisch bedrijf met een agrarische bedrijfswoning (boerderij) en een viertal stallen van verschillende bouwjaren gevestigd.
De agrarische bedrijfswoning (gelegen te Haarsteeg aan de Haarsteegsestraat 114) en een deel van de eerste stal blijft behouden.
Het gedeelte (het verkochte) betreft vier stallen langs de Heusdenseweg met een totale perceeloppervlakte van circa 1.760 m2, en zijn bereikbaar via de openbare verharde weg.
Deze stallen bevinden zich in slechte staat en zijn voorzien van asbesthoudende daken.
Op deze voormalige (kippen-, varkens- en melkvee)stallen zit deels nog een agrarische bestemming.
Gezien de staat van de stallen is sloop de meest gewenste optie.
Na sloop, asbestsanering en bouwrijp maken mag er een nieuwe woning met bedrijfsopstallen gebouwd worden.

Haarsteeg is een echt prachtig dorp waar zo’n 2.000 mensen met heel veel plezier wonen en maakt deel uit van de gemeente Heusden. Een gemoedelijk sfeer zorgt voor een meer dan aangename woon- en leefomgeving. Wonen in Haarsteeg betekent genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft, de natuur, het landelijke karakter en de recreatiemogelijkheden in de directe omgeving, zwemmen in de zomer, en als het weer het toelaat, in de winter schaatsen op de plaatselijke ijsbaan. Haarsteeg kenmerkt zich door idyllische en karakteristieke huizen die de dorpskern een pittoreske uitstraling geven. De tijd lijkt soms wel even stil gestaan te hebben. De combinatie van rust, natuur, het dorpse karakter, de ruimte en met ‘s-Hertogenbosch op steenworp afstand maakt van Haarsteeg een prachtige plek om te wonen en eindeloos te genieten.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente Sectie Nummer Oppervlakte
VLIJMEN N 487 ged. Circa 00.17.60 HA

Aantekening kadaster:
Voor zover geen bijzonderheden bekend.
(Bron: De Dienst van het Kadaster en de openbare registers).

ALGEMEEN:
De gemeente heeft aangegeven en zij kan instemmen met de splitsing van de kavel, sloop van de stallen en het toestaan van de bouw van een vrijstaand woonhuis met bedrijfsopstallen.
Sloop van de gebouwen en ontwikkeling van het woonhuis met bedrijfsopstallen komen geheel voor kosten en risico voor koper.
Koper is zelf verantwoordelijk (alsmede de kosten hiervan) voor alle aansluitingen op de nutsvoorzieningen vanaf de aansluiting van de weg naar de nieuw te bouwen woning.
Koper heeft geen ruimte voor ruimte titel nodig.

BESTEMMING:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Heusden Buitengebied, 4de herziening” van de gemeente Heusden, geheel in werking en vastgesteld d.d. 18 december 2018.
Het perceel is bestemd als:
Enkelbestemming: Agrarisch.
Bouwvlak: Bouwvlak.
Functieaanduiding: Specifieke vorm van agrarisch veehouderij.
(Bron: www.ruimtelijkeplannen.nl).

Informatie
Informatieplicht / onderzoek plicht:
Koper heeft een eigen informatieplicht / onderzoek plicht ter zaken alle onderwerpen die voor hem van belang (kunnen) zijn. Dat geldt zeker voor bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordeningen e.d.
De in deze verkoopinformatie vermelde gegevens zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Worden toch onjuistheden geconstateerd, dan kunnen daar geen rechten of aanspraken aan worden ontleend.
Algemeen:
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg, c.q. tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object), maar ook over de details (oplevering, roerende zaken e.d.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoud dat een koopovereenkomst tot stand komt.

Aansprakelijkheid
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootst mogelijke zorg besteed.
Voor eventuele afwijkingen van de werkelijke situatie wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.
ZLTO Vastgoed aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Aanvaarding
De aanvaarding is in overleg.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt: € 295.000,= kosten koper

Inlichtingen
Indien u het perceel wilt betreden of vragen heeft, dan kunt u rechtstreeks bellen met de heer D.J.M. van Gendt te bereiken onder mobiel nummer 06 – 22 66 15 80 of 073 – 217 35 80. Uiteraard kunt u voor het maken van een afspraak en al uw overige vragen ook e-mailen naar theo.van.gendt@zlto.nl.

Foto's

Sluiten

Recent bekeken