Meer dan een makelaar

ZLTO Vastgoed is meer dan een makelaar die zomaar uw boerderij verkoopt. In meerdere opzichten.

Om te beginnen staan onze rentmeesters wezenlijk anders in de markt, omdat wij als vereniging voor agrarische ondernemers zijn opgericht om het belang van onze leden en klanten te dienen. Als officiële belangenbehartiger zijn we ook nauw betrokken bij de besluitvorming in de sector en weten we altijd wat er speelt op het gebied van politiek en beleid. Bovendien bieden we u een uniek totaalpakket. Samen met ZLTO-experts op het gebied van bouw, milieu en juridische zaken kunnen we u volledig ondersteunen, ook bij onteigening, bedrijfsverplaatsing of -beëindiging.

De kracht van ZLTO Vastgoed

Uw belang voorop

Als vereniging voor agrarische ondernemers is het belang van de klant onze primaire drijfveer. Wij halen niet alleen de commerciële krenten uit de pap.

Echte rentmeesters

Wij zijn als geen ander thuis in de sector en richten ons uitsluitend op advies, bemiddeling en taxatie omtrent agrarisch onroerend goed, landelijk wonen en productierechten.

Toonaangevende partij

Gemeenten, provincies en collega’s erkennen ons als een betrouwbare en deskundige wederpartij. Als belangenbehartiger voeden we de besluitvorming over de sector en weten we exact wat er speelt op het gebied van politiek en beleid.

Neem contact op